Familie og barnebilder forside blogg

BARNE – OG FAMILIEFOTOGRAFERING

Bilder av familien og de man er glad i er utrolig verdifullt. Både nå, og for fremtiden.  Utrolig morsomt å se tilbake på om noen år, hvordan både vi og barna har forandret seg.

Bildene dere får av meg er digitale og høyoppløselige og kan dermed brukes i mange ulike sammenhenger: print store bilder til å ha på veggen, lag flotte album og fotobøker, send bilder på mail, poste på Facebook, julekort og innbydelser for å nevne noe. Familiebilder er også en fantastisk gave til besteforeldre, tanter og onkler og øvrig familie. Ønsker dere for eksempel en collage av flere bilder fra fotograferingen kan jeg hjelpe dere med det.

Familiefotografering er en morsom aktivitet for hele familien. Jeg tar bilder både i studio og ute på location. Ute kan det være i omgivelser dere trives ekstra godt, som for eksempel i egen hagen, i parken i nærheten av der dere bor, på hytta eller andre steder dere tilbringer mye tid sammen. Jeg har også forslag til fine plasser man kan ta bilder ute.

  • Du får alle de beste bildene ferdig redigert i full oppløsning – klare til bruk.
  • Du står fritt til å ordne med fremkalling og forstørring selv, men jeg hjelper deg gjerne om du ønsker det. Jeg kan også hjelpe deg med å sette sammen flere bilder fra fotograferingen til en collage
  • Vi tar bildene der du måtte ønske. Studioet mitt ligger på Myrens Verksted i Oslo.
  • Pris: Barne- og familiefotografering koster 1990,- Reising utenfor Oslo og Romerike kommer i tillegg.
  • Kontakt meg hvis du har spørsmål eller ønsker å booke en fotografering av barna dine eller hele familien.