Om Nyfødtfotografering

Finnes det noe skjønnere enn en nyfødt baby? Det å forevige denne spesielle tiden gjennom profesjonell fotografering vil gi evige minner. Nyfødtfoto anbefales utført i løpet av de første 14 dagene. Da bærer barnet fortsatt preg av fosterlivet, de sover tungt og er lett formbare, samt at huden som regel ikke har begynt å flasse så mye. Dette er den perfekte tiden for å ta de magiske nyfødt bildene. Jeg har også god erfaring med eldre nyfødte, så jeg kan også hjelpe deg om du er litt seint ute. Jeg anbefaler deg å bestille fotograferingen allerede under graviditeten siden jeg tar på meg få oppdrag i måneden for å kunne levere bilder og service av høy kvalitet, samt være fleksibel med tanke på fotograferingsdatoer.

Under en nyfødtfotografering vil alltid barnets sikkerhet og velvære være min høyeste prioritet. Det er varmt og godt i studio og vi setter av god tid ( ca 3 timer) slik at vi tar mange pauser for kos, mating og stell.  Alt vi gjør foregår på babyens premisser! Viser den lille misnøye ved å ligge i en spesiell stilling, så avbryter vi og finner en annen stilling, og det vil alltid være en trygg hånd i nærheten som beskytter og støtter.

Jeg har ulike pledd, kurver og noe rekvisita (luer, bleibukse, hårbånd, bamser osv.). Dersom du har et pledd som noe, kanskje det er hjemmestrikket eller noen spesielle klær, barnets egen bamse eller lignende er det veldig koselig å ta med dette. Ønskes familiebilder/søskenbilder setter vi også av tid til dette.

Ved bestilling av nyfødtfotografering gir jeg 25 % rabatt på gravidfotografering og 25 % på en babyfotografering (baby til og med 12 måneder).


Pris for nyfødtfotografering

Dere får alle de beste bildene ferdig redigert i full oppløsning og beste kvalitet - klare til bruk.

Webpakke for bruk av bilder i sosiale medier som Facebook, Instagram, blogg o.l

Minimum 10 høyoppløselige bilder (20 bildefiler). Alle bildene leveres i både farger og sort/hvitt

Fotografering i studio. 

Dere kan selv ordne med fremkalling og forstørring, men jeg hjelper dere gjerne om det er ønskelig.

Jeg forbeholder meg retten til å bruke bildene i egen markedsføring.

 

Pris: 2.990,- inkl. MVA.

 


Galleri